Unii oameni se în întreabă: care este treaba cu structurarea apei?
Ei își spun că, dacă au un filtru de apă sau un distilator, nu le mai trebuie apă structurată...
Analizând apa de la robinet cu ajutorul unor metode speciale, precum cele ale dr. Masaru Emoto, puteți vedea că moleculele de apă par deformate. Asta numim apă moartă. Este ca o apă stătută: nu este prea bună de băut. Distilați apa și veți face un pas înainte. Este o apă pură, dar procesul distilării este unul violent. Moleculele de apă își pierd toată structura de ordin superior. Pentru a re-formata acele molecule de apă, mai precis sub forma unor macroclusteri, este nevoie de o sui-generis mișcare (care poate fi energetică sau fizică). Dintre cele fizice, cea mai bună mișcare este un vortex. Ca într-un pârâu de munte. Iubitorii de drumeții ne spun adesea că cea mai bună apă pe care au băut-o vreodată este apa de munte. Vorba reclamei, Victor Schauberger știe de ce!